Coaching

Je wilt graag meer energie, je wilt fitter zijn, meer zelfvertrouwen hebben en/of meer in balans zijn. Je hebt vraagstukken over het leven waar je zelf niet helemaal uitkomt of je wilt graag afvallen. Je wilt af van die vervelende pms elke maand. Je wilt je weer blij in je vel voelen.


Allemaal zaken waar coaching je bij kan helpen.


Want weet je, iedereen heeft een coach nodig.

Zelfs een coach

Ik wil meteen een afspraak maken

Gadget Mockup Frames Laptop

Energiek en blij opstaan, gedurende de dag volop energie hebben, meer in balans zijn, fitter zijn en vol zelfvertrouwen

Dat zou je wel willen, maar je bent uitgeblust. Moe van al die ballen proberen hoog te houden. Je wilt rust in je hoofd en in je huis. Je bent er wel klaar mee om elke avond als een zoutzak op de bank te hangen. Je wil meer energie, er op uit! En je wordt al moe bij de gedachte van morgen weer zo'n dag. Een dag vol drukte, vooral in je hoofd. Je merkt dat je in een negatieve spiraal zit, terwijl je juist graag een positievere mindset wilt. Je wilt wat meer balans in je leven, meer zelfvertrouwen en een paar kilo eraf zou misschien ook wel leuk zijn. En dan die PMS die elke maand je leven weer op de kop zet. Je bent er zo klaar mee, maar je weet eigenlijk gewoon niet meer wat je moet doen.

Lieve vrouw, je bent niet de enige

Ongeveer een kwart van de Nederlanders heeft vermoeidheidsklachten en meer dan een miljoen Nederlanders kampt met burn-out gerelateerde klachten. We leven in een rare tijd en het is dus helemaal niet zo gek dat je dit soort klachten ervaart.

Maar zo hoeft het niet altijd te zijn

Dat betekent gelukkig niet dat je er niets aan kunt doen. Laat mij je helpen. Ik denk graag met je mee. Mijn coaching is breed. Ik kijk naar de verschillende aspecten, zoals mindset, beweging, voeding, ontspanning en selfcare.

Niet alles tegelijk, maar stapje voor stapje, want zoals mijn eigen coach altijd zegt: "Kleine stapjes brengen grote dingen". En zo is het ook. Kleine stapjes zorgen voor meer zelfvertrouwen. Kleine stapjes maken je doelen bereikbaar.


Naast dat mijn coaching breed is, is ie wellicht ook net even anders dan anders. De coaching is namelijk al wandelend in de natuur. Ook als het wat minder mooi weer is.

Woman Tired From Doing Yoga
Linda Smit vitaliteitscoach Hengelo, beweegcoach, coaching Hengelo, wandelcoaching Hengelo, wandelcoaching Delden, burn-out, burn-out coach Hengelo,
Ik help vrouwen naar een leven meer in balans, met meer energie en meer zelfvertrouwen

Hoi ik ben Lin

Toen ik eind 2009 thuis belandde met een burn-out van heb ik jou daar, kwam ik zelf bij een therapeut terecht. Een van haar adviezen was "wandelen". Heel eerlijk? Ik vond er niks aan. Liep ik daar een beetje alleen, vreselijk vond ik het. Toch ging ik en nu? Nu vind ik het heerlijk om te wandelen, alleen, met mijn man of vriendinnen. En nu dus ook met mijn coachees.


Het wandelen brengt mij rust in mijn hoofd, geeft energie, zorgt dat mijn conditie vooruit gaat en ik krijg de mooiste ideeën onderweg.


De coaching vindt eigenlijk altijd plaats tijdens een wandeling. Zoals gezegd ook als het wat minder mooi weer is. Tenzij het weer het echt niet toe laat. Onweer is uiteraard een no go! Maar ook blij gladheid en sneeuw gaat de wandeling niet door. Bij een beetje regen en wat wind gaan we echter gewoon op stap.


Is wandelen helaas om wat voor reden dan ook geen optie voor jou, laat het dan weten. Dan plannen we een sessie online of in de praktijk.

Wandelen

Geeft meer energie

Geeft rust in je hoofd

Geeft inspiratie

Zorgt voor een betere conditie

Kan er voor zorgen dat je een paar kilo kwijt raakt

Maakt je fitter

Linda Smit vitaliteitscoach Hengelo, beweegcoach, coaching Hengelo, wandelcoaching Hengelo, wandelcoaching Delden, burn-out, burn-out coach Hengelo,
Ik help vrouwen naar een leven meer in balans, met meer energie en meer zelfvertrouwen

People

Directory

Agenda Meeting Plan Schedule

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan heel makkelijk via onderstaande button. Wil je een traject volgen, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak. Dan ontvang je korting. Bij het maken van een afspraak ontvang je binnen 24 uur een bevestiging per e-mail inclusief factuur.


De kosten voor een coachingssessie zijn € 55,00

Een strippenkaart voor 5 sessies is € 245,00. Deze strippenkaart dient binnen een halfjaar te worden opgemaakt.


De wandelcoaching vindt plaats in Delden, Twickel. Startpunt is, tenzij anders vermeld, parkeerplaats Restaurant de Zwaan.


Wil je dat de afspraak online plaats vindt of in de praktijk? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.