CONTACT EN INFO

Vitaliteits- en beweegcoach, Orthomoleculair therapeut en

docent Zhineng Qigong

Linda Smit

Na jaren van zelfontwikkeling heb ik het mijn missie gemaakt om ook andere vrouwen te helpen naar een leven meer in balans, met meer energie en meer zelfvertrouwen.


Ik ging van een vrouw met een laag zelfbeeld, weinig energie, veel angst en heel weinig zelfvertrouwen naar een vrouw vol zelfvertrouwen, vol energie en vertrouwen en zin in het leven.


Dat gun ik iedereen. Het is zo fijn om je vrij te voelen in je leven, in je lichaam en je mind.

Opleidingen

2010 - 2011

Zhineng Qigong, level 1

2011 - 2012

Zhineng Qigong, level 2

2014

Zhineng Qigong, level 3

2019 - 2020

Aandachtgerichte cognitieve therapie

2022

(Wandel)coach

2022 - 2023

Orthomoleculair therapeut

Cursussen/trainingen

2011 - 2023

Japanse gezichtsmassage

Full body ontspanningsmassage

Voedingsdeskundige

Yoga

Basistraining gastvrouw

Vaardigheden

Mijn expertise

Ik heb mij de laatste jaren gespecialiseerd in een aantal verschillende disciplines. In eerste instantie van uit eigen belang en daarnaast om anderen te helpen.


Zo ben ik expert op het gebied van nek-, rug- en schouderklachten. Door middel van onder andere oefeningen Zhineng Qigong help ik je zodat ook jij minder klachten zult ervaren.


Tevens heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van energie. Zo ongeveer alles staat of valt met het hebben van energie. Of het nu gaat om je mindset of bijvoorbeeld je voedingspatroon, energie is het uitgangspunt.

Coaching

Lesgeven

Motiveren

Persoonlijke ontwikkeling

Aanbevelingen

SAMENWERKEN

Ik sta open voor samenwerkingen met bedrijven en merken, maar daarvoor heb ik wel enkele voorwaarden:


  • Ik neem geen producten aan in ruil voor exposure. Als je interesse hebt in een samenwerking, stuur mij dan een mail via liftyourenergy@gmail.com. Dan kom ik daar zo snel mogelijk op terug.
  • Het merk of product moet binnen Lift Your Energy passen (positieve mindset, gezonde voeding, zhineng qigong, selfcare en beweging).
  • Wanneer het om een gesponsord artikel gaat wordt dit altijd in de post op de site en/of op de socials vermeld.
  • Gesponsorde artikelen/sociale media posts worden in de stijl van Lift Your Energy geschreven. Benieuwd welke stijl dit is? Neem dan een kijkje bij de verschillende artikelen op de website en/of de sociale media posts op Instagram.


Een lezing, workshop, retreat of meer informatie

Wil je mij boeken voor een lezing, een workshop of een retreat, dan kun je het beste een mailtje sturen via liftyourenergy@gmail.com


Algemene vragen

Mocht je vragen hebben over informatie op de site of ben je werkzaam bij een bedrijf en geinspireerd geraakt door Lift Your Energy? Stuur dan een berichtje via liftyourenergy@gmail.com


GOED OM TE WETEN

Ik heb er heel bewust voor gekozen om mij (voorlopig) niet bij een beroepsvereniging aan te sluiten. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik vrij wil zijn om te kiezen naar welke (bij)scholing mijn voorkeur uitgaat en bij welk instituut dit gegeven wordt. Ik heb er met de prijzen rekening mee gehouden zodat de kosten voor een consult ongeveer hetzelfde zullen zijn als na aftrek van de (eventuele) vergoeding bij een verzekeraar.

Alles op deze site is puur informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

VIRTUAL ASSISTANT

Voor ik mij verdiepte in mindset, voeding, ontspanning, beweging en selfcare, zat ik hele dagen op kantoor.


Een kantoorbaan zoals toen past niet meer bij mij, maar een deel van het werk vond ik erg leuk en vind ik nog steeds erg leuk om te doen. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt in het maken van onder andere content voor de socials en het bouwen van website (via Canva). Daar wilde ik graag meer mee doen.


Tot nu toe hielp ik vooral vriendinnen met het bouwen van bijvoorbeeld hun website, maar ook met het creëren van content voor de socials. Een mooie manier om mij alles steeds meer eigen te maken. Maar nu is het tijd om, ook als virtual assistant, de wijde wereld in te stappen. Vanaf nu help ik daarom ook mensen buiten mijn vriendenkring.


Kijk via onderstaande button naar de mogelijkheden.

Verander je energie, verander je leven

liftyourenergy@gmail.com© 2023 Lift Your Energy. All rights reserved